Tijdgeest


Contactinfo(at)tijdgeest.info

Postadresse:
VOF Geurtsen - Haase
Hans-Sachs-Str. 3
45711 Datteln
Germany


Uw route naar de TijdgeestStart

b.v. utrecht arthur sullivanhof 8

Bestemming
Thuishaven Tijdgeest
Harlingen Nieuwe Willemskade
8861 XB Harlingen NL


De Tijdgeest is met haar opgehoogde railing en mooie zitkuip een vriendelijk schip voor familie?s met kinderen. Hier kunnen zowel de kleinsten onder ons, alsook de wat ouderen een veilige plek vinden en desondanks betrokken zijn bij het reilen en zeilen van het schip.

 

Voor degenen die wat vaster te been zijn is het motto: meehelpen! Zodat we gezamelijk een andere haven kunnen aansturen. En als jong en oud samen aan de touwtjes trekken dan zal dit zeker lukken.

 

Tijdens het varen valt er genoeg te ontdekken en te beleven en wie weet zijn we bijtijds in de haven om nog naar het strand te gaan of een bezoek aan het opvangstation van de zeehonden te doen. opdat elk kind een passend reddingsvest kan dragen is het bij boekingen nodig om te vermelden hoeveel kinderen er meekomen en hun gewicht!

 

Helaas zijn de tijden voorbij dat de kapitein een huwelijk mocht voltrekken. Toch is het nog steeds mogelijk de romantiek van weleer te beleven. Als wij genoeg voorbereidingstijd hebben, kan zelfs iemand van de burgerlijke stand meevaren om dit in naam van de kapitein alsnog te doen. Een zeiltocht is overigens ook een prima idee als geschenk voor een 25 jarig of 30 jarig huwelijk (of 40 of 50).