Tijdgeest


Contactinfo(at)tijdgeest.info

Postadresse:
VOF Geurtsen - Haase
Hans-Sachs-Str. 3
45711 Datteln
Germany


Uw route naar de TijdgeestStart

b.v. utrecht arthur sullivanhof 8

Bestemming
Thuishaven Tijdgeest
Harlingen Nieuwe Willemskade
8861 XB Harlingen NL

 

 

Kerstin & Wijnand

V.O.F. Geurtsen Haase

Arthur Sullivanhof 8

NL 3543 JK Utrecht

+31 618893015

+49 2363914537

 

Vrijwaring:

VOF Geurtsen Haase en de ontwikkelaar van de site hebben deze met zorgvuldigheid ontworpen en samengesteld naar beste kennis en weten. Toegang tot en gebruik van de website en de daarin opgenomen verwijzingen geschieden voor risico van de bezoeker. Claims t.a.v. schade en garantie veroorzaakt door mogelijk onvolledige of incorrecte gegevens zijn uitgesloten.

VOF Geurtsen Haase en de ontwikkelaar zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor schade (ook niet voor indirecte- en/of gevolgschade) die kan voortvloeien uit bezoek aan en gebruik van deze website.

Deze website bevat verwijzingen (hyperlinks) naar websites welke worden beheerd door derden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze andere websites.

 

Copyright

Alle rechten voorbehouden. De gehele inhoud van deze website van VOF Geurtsen Haase (teksten, afbeeldingen, foto?s, ontwerpen en andere zaken) zijn beschermd door copyright en andere beschermende wetten.

Zonder uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is het niet toegestaan om delen van deze website te gebruiken in andere websites of voor commercieele doeleinden!